Éljen, éljen, hurrá!

Az elmúlt fél év legnagyobb öröme ért tegnap délután. Az MSZP jó bolsevik demokra-tához méltóan nem fogadja el a 2/3-ot kapott parlament által megszavazott kormány alkotmányozását, mert csak. Illetve, mert szerintük illegitim. Hiszen erre nem kaptak felhatalmazást, mivel nem jelezték előre, mondják. Én meg csak annyit, hehe. Emlékszem arra, amikor ElQró ájtatos, szinte "bérmálkozó" fejjel közölte, hogy nem lesz dobozdíj. Aztán lett, legitimen. Egyesével, név szerint szavazták meg. Majd két hónap múlva ugyanígy csak épp az ellenkezőjét, de ez egy másik történet. 
Hát persze, az maszoptól nem kaptak felhatalmazást, viszont a magyaroktól igen. Ráadásul vért fostak kínjukban a választások előtt a vörösök, minden csatornájukon azt harsogták, hogy új alkotmány lesz ha nagyon nyer a fidesz. És nagyon nyert. Szóval senki sem csodálkozik szerintem. 

Meg aztán olyanokat is mondtak, hogy a felhatalmazás 4 évre szól, a választásokon lehet reklamálni. Meg olyat is, hogy bűn az utcára vinni a politikát, az a demokrácia aláásása. Jelenleg meg ez éppen a demokrácia védelme a demokraták olvasatában, mint ahogy azt már korábban is megállapítottuk. Szerintem meg ez a legszánalmasabb és legundorítóbb görcsölés amit ép ésszel el lehet képzelni. Ép gyűrűsféreg idegdúccal el lehet. Nade, térjünk a lényegre.

Ezzel az akciójával a maszop és El-Qró egyértelműsítette, Magyarország végérvényesen kettészakadt. Az eddigi nagyon demokrata és nagy szent Alkotmány szerint egy ilyen támogatottsággal bíró kormány alkotmányozhat. A maszop szerint pedig nem, mert politikai érdekük most így diktálja. A saját szavazóikat is leszarják, mivel azok ateista, melegpárti és kisebbséghergelő álláspontja most képviselet nélkül marad. Ez mondjuk engem nem zavar, nekik kell majd elszámolni, de vizsgáljuk meg a problémának a kedvező oldalát.

Ezután mi  is deklarálhatjuk, hogy a jövőben semmiféle maszop által meghozott törvény ránk nem vonatkozik, hiszen a példa szerint is elég annyi mindössze, hogy szerintünk illegitim. Sőt, semmilyen maszop többség általi kormányzás, jogalkotás a velük egyet nem értőkre többet nem vonatkozik. Nem kell az maszop által felügyelt apeh (mivel biztosan visszaadják a nevét a munkásőrök nagy megelégedésére) részre sem adatot szolgáltatni, sőt befizetni. Nem terjednek ki ránk a maszop rendőrségének szabályai, nincs többé semmiylen bolsevik hatalom felettünk. Vagyis, emberek, magyarok, hallelúja! A maszop megtette azt a szívességet, melyre oly régen vágyunk, kijelentkezett a magyarok közös állama, Magyarország potenciális legitim kormányzóerejei közül, számukra csak valami köztársasági baromkodás maradt.

Köszönjük Istenem!

A bejegyzés trackback címe:

https://h-turul.blog.hu/api/trackback/id/tr842755307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ANON a hármasról 2011.03.20. 13:06:31

Sziasztok. Az alkotmányozás kapcsán az jutott eszembe , hogy milyen jó lenne ha létrehoznának egy magot az alkotmánynak (mint a németek pl) amelyről ki lenne mondva szintén az alkotmányban , hogy semmilyen körülmények között nem lehet megváltoztatni még az EU miatt sem. Csak a törvény adta keretek között és csak magyarok változtathatják meg. Úgy tudom sajna nem lesz ilyen nálunk. Amúgy magam részéről nagyon örülök az új alkotmányozásnak. Ránkfér nagyon...

NecoureYamaki · http://h-turul.blog.hu/ 2011.03.20. 15:00:29

@ANON a hármasról: Nem is tudtam, hogy a németeknél van ilyen, de én támogatnám.
süti beállítások módosítása